» » Parasyte

Parasyte (Ep15)

Dolaze nam odozgo, u tišini tame. Imaju glad za ljudskim mesom i svuda su oko nas. Oni su Paraziti! Priča prati 17 godina starog Izumi Šinićija koji živi sasvim normalan život sa normalnim roditeljima u normalnom Tokiju. Jedno veče crvolika vanzemaljska stvorenja zvana Paraziti napadaju Zemlju i to tako što ulazeći ljudima u mozak, kroz uši ili nos, preuzimaju apsolutnu kontroplu nad tom osobom. Ista sudbina bi zadesila i Šinićija da to veče nije zaspao sa slušalicama. Parazit po imenu Mogi odustaje od gorepomenute ideje i ukopava se u Šinićijijevu desnu ruku. Na taj način oboje zadržavaju svoje ličnosti i intelekt. Vremenom veza između njih jača i pomaže im da prežive susrete sa ostalim parazitima.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DeVil79   (2015-01-31 5:37 PM)
Nedavno sam procitao do kraja mangu Parasyte na sajtu za mange MangaFox i mogu da kazem da je jedna od retkih kojih sam procitao u dahu. Ni kraj me nije razocarao. Sad uzivam u svakoj anime epizodi koja nam predstoji :)

0   Spam
Kanac   (2015-01-24 8:40 PM)
ruza ruza ruza ruza ruza

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|